Afternoon tea på landet

En annons på internet lockade mig att ta tjejerna och åka en timme ut på landet för Afternoon tea. Under vår englands vistelse var det en av höjdpunkterna för mig att få gå på afternoon tea och jag har saknat möjligheten. Visst finns det som inne på grand men det kräver månader av planering då det är uppbokat månader i förväg. Här lyfte jag luren samma morgon och vi var välkomna 3 timmar senare. Och vilken Buffe som dukats upp i underbar miljö.

Vi bjöds på ett glas otrolig god äppelmust inledningsvis att smutta på medans det berättades om gården vi var på och vad den erbjuder. Alla möjliga evenemang väntas framöver. Jg tror Rebecca blev mest lockad av de planerade tornespelen i sommar, haha.

Sen bjöds på en fantastisk buffe av godsaker. Sconesen var perfekta och sylten så god. Allt på boret var hemma gjort och bakat p plats.

Fantastisk miljö som tog dig bakåt i tiden. Gården bjöd även på en butik med blandning av nytt och gammalt och det var en fröjd att gå runt och botanisera i skrymslen och vrår.

Vi kommer helt klart tillbaka. Det var så värt resan, både smaklökarna, magen och synsinnet är tillfreds efter denna upplevelse. Så Kul att få visa barnen något annat än storstadens lyxvariant av mitt älskade afternoon tea som helst intas i en miljö som denna enligt mitt tycke.

#nedergården #afternoontea

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229