Allways in our hearts

I dag för två år sen fick jag en chock när jag läste uppdateringarna på Facebook. I panik ringde jag M och sa han måste ringa familjen i USA.

Jag tror hon är borta var allt jag kunde säga. En stund senare ringde han tillbaka. En av de finaste personer jag känt hade lämnat oss plötsligt och oväntat.

En person med ett av de största hjärtan jag någonsin träffat på.

Trots språk barriären älskade tjejerna henne så otroligt mycket. Den tid hon gav dom när vi var där var oslagbar. De betydde så mycket för dom och hon gjorde allt för dom.

Sue var M:s värdsyster från familjen han hade under sin tid som ung utbytesstudent i Chicago. En familj som blev som en utsträckning av sin egen. En familj som tog upp honom som sin egen och som han än i dag mer än 20 år senare har nära kontakt med. En familj som tog emot mig med öppna armar och som tagit upp barnen som sina egna barnbarn.

Jag saknar Sue varje dag. Hon såg så fram emot att få Se Alex när han var född. Vi hade precis pratat om deras planer att komma till Sverige framöver.

Jag kunde inte sluta gråta när jag fick veta. Jag grät i dagar. Jag gråter fortfarande speciellt idag. Jag tycker inte det är rättvist när de rycks ifrån oss för tidigt. Hon hade ju så mycket att leva för. Jag saknar dig Sue och jag vet att du ser ner på oss och är med oss alltid. Och du har bra sällskap av grandma och grandpa och jag tror även säkert att min egen pappa träffat dig där uppe. Du är väl omhändertagen men du saknas oss och jag önskar du fått vara kvar med oss ett tag till.

​#susandenk #allwaysinourheart #gonetoearly

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229