Andas ut efter en inte helt problemfri resa

Efter en låååång resa är vi äntligen här. Jag älskar detta ställe. Människorna, miljön, vattnet, den lugna stämningen. Och jag behöver det. Höll på att explodera efter resan med Finnair.

Jag tror inte vi bokar med Finnair fler gånger. Det var inte super dåligt men dom har ett otroligt dåligt bemötande. Förutom en flygvärdinna som var så gullig mot Alex när han var på sitt värsta humör, hon var även den enda som pratade svenska. Och prioritera barn är ingen man gör på Finnair. Boardingen var direkt kaos och dom hade noll koll. Från Stockholm till Helsingfors var det det minsta propeller plan jag åkt i på åratal. Trodde inte så små olan fanns kvar 😂.

Flyplansmat är ju inte den bästa i vanliga fall men denna var riktigt crap 😵

Aldrig någonsin har vi blivit av med bagage tidigare på våra resor till USA. Men denna gången lyckades dom, och dom lyckas dessutom ha bort det vi var mest behov av, Alex vagn. Ändå frågade vi specifikt vid incheckningen så det inte skulle bli fel. Men nu står vi här utan vagn och vet inte ens om vi får den. I vanliga fall brukar dom ju kunna se om något hamnat på fel flyg eller blivit kvar på ursprungsdestinationen men inte på Finnair inte. Vagnen finns inte ens i systemet när de kollar. Höll på att bli tokig på denna oengagerade man bakom disken och kan inte påstå att jag var direkt trevlig.
Suck, en vagn är kanske inte något man springer och köper en ny direkt. Inte vi i allafall, och hans oengagemang var liksom droppen. Att vi dessutom fått stå och vänta 1 timme innan killen ens behagade dyka upp gjorde inte saken mycket bättre.

Tur att miljön här är så underbar så man inte hetsar upp sig för mycket. Men vi har fortfarande en hemresa med detta crap bolag. Tur att det är 14 dagar tills dess

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229