Barn på Formex

De närmaste dagarna kommer bli mycket om mina intryck från de här två dagarna på Formex mässan och loppi Höstpepp event.

Jag är så glad för att jag fick möjligheten att besöka Formexmässan. Tacka vare en fin bekantskap jag funnit i Marlene som Inom blogg värden går under fd ensamma mamman inom blogg svären. Vi träffade på Frukostminglet som anordnades av Läkarmissonen. Jag inspirerades av hennes stora hjärta och lyssnade mer än gärna på hennes berättelser om sin tid i Afrika. I alla fall var det tack vare henne jag fick möjligheten att gå på denna fantastiska mässa som är så full av inspiration.

Jag älskar Leksaker och mina barn har MASSOR så det var tur att man inte kunde handla på denna mässa. Inte jag som privatperson i alla fall men hade jag haft en butik hade jag nog gott loss totalt.

Det grodde nog oxå ett litet frö eller föddes en lite tanke på att det skulle vara kul att göra. Och jag skulle vilja satsa på det lite exklusivare utbudet. Jag älskar Leksaker i trä. Titta på den här fina polisstationen och brandstationen komplett med helikopter och allt.

Eller den här fina Gung Motorcykel från Kids Concept.

Nere i Jabadabados Monter dog jag nästan sötdöden när jag såg det finna caféet de dukat upp. Allt från bakverk till fat var i trä.

Naturligtvis fanns det massor av mer leksaker av alla slag. Inne på Little Elephant fanns det finaste tipitältet, andra mjukis leksaker och den sötaste dockservise.

Och sen avslutar jag detta inlägget med dessa fina nallar från Bukowski. Så väldigt mjuka och MÅNGA. Den perfekta presenten till den finaste gåvan man kan få.

Det är var bara ett smakprov från allt som fanns att beskåda på denna mässa och jag hoppas få möjlighet att gå flera gånger.

Gillar

Kommentarer