En högre kraft jobbar i mot mig

Jag svär att det finns en högre makt som inte vill se mig bli klar med min magister uppsats. I morse sätt jag mig på cykeln för att åka till jobbet, samtidigt planerade jag i huvudet de korrigeringar jag tänkte göra i min uppsats innan den skickas in till examinatorn i morgon. Jag kom inte ens två meter sen satt jag på marken med sådana smärtor i min höger arm att jag trodde den var av. Det var nätt och jämt jag klarade ta upp telefonen och slå M:s nummer.

Orsaken var att jag bromsade lite för hårt och lite för ojämt så jag flög över styret.
När väl M kom ut och hjälpte mig upp höll jag på att tuppa av så fick sätta mig igen.

Väl inne i huset insåg jag att vi nog var tvungna att åka till akuten. Jag hade så ont och i spegeln såg det ut som om axeln hängde så vågade inte chansa.

I vanliga fall undviker vi akut mottagningarna och åker till närakuten i stället men denna gången så om det skulle vara något som behövde fixas skulle de inte klara av det. Men ändå tog det inte mer än två timmar så var jag röntgad, på tittad av läkare och även dubbelkollad med ultraljud så ingen muskel var av. Tursamt var inget av så nu klarar jag mig med att ha ont i 4-6 veckor 😥 kunde varit värre och dom hade behövt operera, då hade det tagit ännu längre tid. Tyvärr blir jag ganska dåsig av tabletterna men de tar inte bort jättemycket av smärtan 😣. Har bullat upp i sängen med kuddar och just nu känns det ganska ok Men jag bävar inför morgondagen och hur det ska gå att jobba eller hur jag ska hinna klart min uppsats för den delen. 😢

Continental frukost på DS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229