En smartare förvaring

Jag försöker hela tiden hitta lösningar på förvaring. Jag har ett stort problem med att inte kunna kasta (har blivit mycket bättre ) men sökerr hela tiden efter alternativ för att stuva undan allt jag inte kan skiljas från riktigt ännu, som mitt lager av byxor.

Säg hej till alla mina byxor jag ska använda igen när jag är 10 kg lättare (vilket nog inte är i en nära framtid men man vet aldrig).

Problemet just nu är att de är så många så de trillar liksom ner från hyllan, och nej till er som tänker tanken, jag är inte redo att göra mig av med dom. Jag hoppas fortfarande, haha, många är knappt använda och det ligger en hel del märkes byxor där uppe och trängs. Men jag behöver en lösning så de inte trillar ner var gång jag öppnar skåpet.

Se min lösning! Jag har verkligen dammsugit Google men slutade tillslut ändå på Ikea. Jag ville ha något praktiskt men inte för dyrt. Hittade många fina lösningar men lite för dyra för mig, även på Ikea fanns det andra men de var lite dyrare än den här. Tydligen är den på väg ut ur sortimentet så kanske får åka tillbaka och investera i fler för det blev ganska bra. Jag har udda mått på våra garderober som är från hedenhös så det är svårt att hitta inredning som passar måttmässigt. Men detta funkar ganska bra. När det gäller min garderob är det bara jag som går iden så då kan det estetiska få komma lite i andra hand

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229