En stor dag

Mitt mest lästa inlägg om att bli moster ;). Vad kul att så många vill läsa om min nya upplevelse i livet. Jag hoppas att flera av er stannar och fortsätter följa min snirkliga väg genom livet. Det är liksom en förlösande känsla att få dela med sig av både upp och ner gångar. Motgångar känns så mycket lättare att bära och glädjen blir så mycket större om man delar den. Jag blir liksom ännu gladare om nån annan också blir glad.

En annan sak som är mer ytlig är att jag idag närmar mig 500 unika besökare här på bloggen. För många av er har det absolut ingen betydelse men jag tror att många andra här inne förstår mig. Tänk att jag kan nå ut så många. jag hoppas verkligen att jag ger er det ni vill när ni läser dessa bloggar. Ibland söker man ju nått speciellt. Information, tips, inspiration eller bara igenkännande. Att känna att man inte är ensam i en situation.

Kommentera gärna. Hör gärna på era åsikter och om ni vill veta nått. Jag tänker inte fråga er vad ni vill jag ska blogga om för det gör alla andra. Jag bloggar om mitt liv och självklart om nån vill ha min syn på något så kommer jag ge er det. Kanske har jag tips som ni inte fått tidigare. Genom mitt yrke som sjuksköterska, Som ingift svensk i en syrians familj, Som tre barns mamma. Jag har många roller detta är bara några och jag delar mer än gärna med mig av mina erfarenheter.

Glöm inte njuta av livet

Gillar

Kommentarer