För fan skärp till dig

Så jävla arg. Ni vet riktigt, riktigt förbannad.
Jag kände det på mig när jag tog den där extra halvtimmen på bandet. Kände att jag borde åka hem. Men varför, det är ju en vuxen hemma. Han vet att skolan börjar 08.10. Hur svårt kan det va?

Bilen står kvar på uppfarten. Onda aningar skjuter genom kroppen när jag öppnar ytterdörren. Skolan började för en halvtimme sen. Där ligger Rebeccas jacka på golvet, det är knäpptyst i huset.
Mina misstankar bekräftas, alla sover fortfarande.

Jävla skit inte igen. Upp med alla barn på med kläder. Stress, stress har möte om.en timme. Det här var inte planen. Det där jullovet rubbar inte bara barnens rutin utan även vissa vuxnas. Det som funkade så bra innan jul finns det inte ett spår av.

Varför ska det vara så här? Ska jag behöva börja om från början igen?

Jaha och där kom samtalet oxå igen. Var är hon, varför är hon sen, det händer väldigt ofta bla, bla, bla. Jag vill bara skrika " men ring inte mig för fan, ring den som var hemma"

Men det är ju mitt ansvar med, så nu har jag skuldkäslor. Skuldkänslor för att jag inte åkte hem direkt. Då hade dom hunnit,

Nä nu måste det bli ändrig igen. Inte bara barnen måste lära sig sätta väckarklockan. Även vuxna, även om jag tycker man ska kunna det vid 40 års ålder.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229