Hjälpt av sociala medier

Alla föräldrar med barn inom idrottsvärlden kan säkert känna igen sig.

Det är dax igen för insamling till lagkassan. Denna gången är det Newbody som gäller. Kan sätta en ganska ordentlig slant på att just det toppar sälj listan för ungdommar inom lagsport, eller vad tror ni.

Men hur många av barnen är det som egentligen säljer själva, handen på hjärtat. Kan ju säga att själv har jag spritt budskapet på varenda social media kanal jag har men Emma själv har endast själv burit hem en katalog.

Kampen att få henne gå ut och sälja själv är ansträngande, kampen att få henne ta kontakt med några i laget och gå tillsammans ännu svårare.

Tanken är väl ändå att dom ska lära sig något med i samband med detta eller. Jag tänker att ingenting är gratis och en liten ansträngningen för att kunna åka på dom där cuperna eller på Spanien resan som hägrar i framtiden.

Hjälper mina sociala medier till då. Inte ett dugg so far. Massa tummen upp men inte en beställning.
Nä det är familj och vänner som fyller på i förråden igen. Själv har jag garderoben förtfarande full av strumpor och trosor sen förra omgången.

Men 150 kr för 7 par strumpor det ÄR ett bra pris så kan kanske skulle bunkra för framtiden ändå, å andra sidan är det väl dax för nästa barn snart att säja, suck

Gillar

Kommentarer