Ikea igen

Tänk det blev en tur till Ikea igen igår. Tror aldrig jag varit där två gånger samma dag.

Men när M kom hem ville han åka och kolla om inte den där sängen ändå fanns kvar på fynd hörnan. Good luck tänkte jag. Hur stora är oddsen att denna eftertraktade säng ligger kvar 7 timmar senare. Dom om min förvåning när det faktiskt gjorde det, och inte nog med det dom hade sänkt den till 999 kr, ibland har man tur.

När vi ändå var där ville jag visa M alternativ till bänkskivor till nya köket. Han vill helst ha en svart granit skiva men det skulle kosta nästan lika mycket som köket, så vi har pratat om att ta ett billigare alternativ till en början med, så kan man byta om några år när man har råd, haha.

Men när vi kom upp på köksavdelningen löpte han helt amok och hittade den ena saken efter den andra han ville ha i köket. Bland annat en gasspis så tickade alla boxarna. Tyvärr fungerade den bara att ha där det fanns gas redan så den gick bort men fläkten blev han väldigt kär i och även jag. Så då tyckte han att vi skulle se om vi kunde få en dropp in tid till så vi kunde ändra lite igen i planeringen.

Vi lyckades få en tid och hängde där tills dom stängde. Måste säga att Alex som var med var väldigt tålmodig. Nu fick han förvisso ha telefonen att titta på så det distraherade lite.

Men nu har vi ytterligare en version att välja på.

Mitt stora dilemma är nu golvet. Vi ska ju byta golvet med, men det beror ju på vilket kök vi väljer i slutändan vilket golv vi ska ha.

Att välja är svårt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229