Jag vaknade med huvudet i duschen

Det har bara hänt ett fåtal gånger och det var länge sedan sist, nästan 5 år tror jag, men idag var det dags igen.

Jag kände magkramperna komma smygandes. Dom känner jag igen då de kommer då och då. De har varit mer frekventa senaste två månaderna det har även det varit lugnt senaste åren.

Jag har aldrig gått till en läkare men misstänker att jag lider av en mildare variant av IBS. Dock kan dessa anfall bli extremt intensiva och i vissa fall, som idag, leda till att jag faktiskt svimmar av.

Idag föll jag handlöst från toaletten och vaknar upp med huvudet inne i duschen. Kunde gått värre, knäna ömmar och jag misstänker att jag kommer få en liten blåtira, men för att ha svimmat med huvudet före i ett klinkergolv så klarade jag mig ganska bra.

Naturligtvis inträffade det när vi hade vänner över. Även här är det fantastiskt att man har vänner som medans man själv ligger omtöcknad i sängen och försöker återhämta sig, städar undan hela middagen och tar hand om barnen tills man nån timme senare kommer upp på benen igen och kan var lite social i alla fall 😆

Syns inte jättetydligt, är bara lite röd under ögat just nu. Har jag tur så blir det inget men troligast är nog att det utvecklar sig till en liten blåtira.

Gillar

Kommentarer