Kalas med akut slut

Förvånas av mitt lugn ibland men är glad att jag har förmågan.
Igår hade vi släkt kalas för vår nyblivna tioåring. Den här gången blev vi inte lika stor skara som vanligt då många var bortresta men Mickes mostrar kom och hans familj. Barnens mormor och moster var och här så det blev en skara ändå.

Då vi närmar oss jul fastar Mickes familj. i kristendomen menas fastän att man inte äter animaliska produkter förutom fisk. Så den här gången tändes inte grillen, vilket är mycket ovanligt i detta huset. Däremot blev det lax i ugn och M gjorde den. Jag förstår inte varför han betvivlar sin förmåga i köket för det blev otroligt god och han har aldrig lagat fisk förr.
Jag gjorde för första gången Harise.

Syriansk kokoskaka. Blev faktiskt god och jag fick mycket beröm för den. Blev nervös ett tag då kakan först inte verkade suga upp sockerlagen, men till slut så.

Som vanligt blev det en otroligt trevlig kväll. Men så tog allt ett plötsligt slut. Alex busade och hoppade i soffan. plötsligt föll han bakåt och slog huvudet i vårt nya soffbord. Allt verkade ok till jag plötsligt såg att jag fick blod på handen. Han hade fått ett Jack i huvudet. Så det fick bli en tur till akuten för att limma. Att jag inte blev helt hystersik förvånar mig, men vid situationer som denna har jag en förmåga att vara väldigt behärskad. En egenskap jag inte har i andra situationer 😆  men just när någon skadar sig blir jag väldigt lugn och rationell. Olyckan ledde till gästerna bröt upp. Nästan alla i alla fall, Mina svärföräldrar stannade till M kom hem med Alex igen. Dom ville inte gå föränn han var hemma igen. Tur att akutbesöket gick ganska snabbt.

Trodde att Alex skulle ha somnat i bilen på vägen hem då klockan var mycket men han var i full gas och skulle absolut inte sova. men till slut somnade han.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229