Kaninen är Borta!!!

Panik i hemmet. Alex gosse kanin försvann. Som vi letat. vänt på var enda kudde, öppnat varenda låda men inte ett spår. Den måste vara i huset så vi inte lämnat det sen han hade det senast men var. Upplever att det är mera som en bermudatriangel här hemma. Ja jag vet att vi har mycket grejer och jag försöker faktiskt sortera bort. Men det tar längre tid än man tror. Nu kommer man ju faktiskt fram in källaren igen. Två vändor till tippen har det tagit och fler lär det bli men det går framåt.

Nåja kaninen är borta och kvällen närmar sig med ångest i bröstet. Hur ska han kunna somna nu utan kaninen. Dagen har faktiskt gått förvånansvärt bra. Han har dock inte sovit middag men utöver det har han bara frågat efter den någon gång och nöjt sig med svaret att den är borta. Och vi fortsätter leta.

Vi har ju reserver. Inte att jag gör samma misstag som med Rebecca som hela tiden gömde sin och inte hittade den och paniken som utbröt. Så jag har införskaffat två reserver. Tyvärr är det då inte så enkelt att han nöjer sig med reserven. Flera gånger har vi prövat för att få möjlighet att tvätta orginalet men nej det har inte gått. Så förstå min ångest nu när vi bara har reserverna att tillgå.

Men han överraskar igen och tar emot reserven. Lite protester men ändå han tar den. Phu problemet temporärt löst och vi tar oss igenom natten. Men sökandet fortsätter vill ju ha orginalet ändå. Går och lägger mig och sover på saken.

Vaknar på morgonen och får en tanke. Tänk om..... och går till städskåpet, drar ut översta lådan... och där bland dammtrasorna ligger den. Hur den hamnat där? Jag kan bara gissa för jag kommer inte ihåg.

Jag minns att Alex gav den till mig i tvätt stugan. Jag vet att jag senare gick upp och la rena trasor i skåpet men jag trodde jag gav till baka snuttisen till honom innan dess. jag vet också att Alex var i skåpet och rotade. Så vem av oss är skyldig. Troligen jag :D

Tog chansen att tvätta den nu när han ändå var nöjd med den andra. Men när jag sen gav till baka den till honom ville han inte ha den först. Han bara slängde den och blev arg men sen insåg han att det var hans kanin bara renar och tog glatt tillbaka den. Han har inte släppt den sen dess.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229