Lyckad fest trots sämsta festplaneraren

Festfixare

Kan väl säga att det finns en anledning till att jag inte jobbar i nöjes-branschen :D.

Jag är nog i världsklass den sämsta festplaneraren du kan ha. Framförhållning vad är det, haha. Jag är van att vända på en femöring och planera dagen som den kommer och slänga om min planering som jag vill. Jag glömmer att det är väldigt få som lever så.

Men ändå måste jag säga att jag hade en väldigt nöjd nybliven 40-åring här hemma i lördags. Det blev en lyckad tillställning trots att jag hade typ 1 dags framförhållning. Så kul att så många kunde komma. Tror nog ändå att det var uppåt 25-30 personer här. Och även om jag inte lyckats hålla själva festen hemlig så var merparten av gästerna hemliga, vilket var lite kul.

Mickes mamma hjälpte mig med maten. Hon hade gjort apprach, ris och bulgur. Hon är välds bäst på att göra ris. Godaste som finns. Dock har hon lite problem med mängdräkning så säger jag ca 30 per så gör hon för det och lite till både av ris och bulgur :)

Men vad gör det, då fanns det för efterfest dagen efter och till hämtning för de som hade missat festen :D

Förutom det grillade vi kött på grillen. Micke önskade sig en ny grill och tur var väl att vi nästan fick ihop till en för våran dog bokstavligen. Det blev för mycket helt enkelt.

Tårta blev det ju naturligtvis med. Gjorde det enkelt och beställde från City Gross. Vi brukar beställa därifrån och är alltid nöjda. Det är gott och prisvärt. Och de är fantastiskt fina. Beställde 35 bitar och den gick nästan åt hela. Inte för att den var liten utan för alla tog typ dubbelt för den var så god.

Tur att det är tio år till nästa gång så hinner jag förbereda lite bättre :) och kanske blir det ännu större då. Halvvägs till hundra är ju lite mer än att fylla 40 eller är det då man flyr bort för man vill förtränga hur gammal man är?

Gillar

Kommentarer

Biggeros
Biggeros,
Grattis till 40- åringen!! Ibland behövs det inte så lång tids framförhållning. Det gick ju bra ändå!! Födelsedagsgrisen var säkert nöjd// kram
biggeros.blogg.se
Amanda Jona [SPONTAN]
Amanda Jona [SPONTAN],
Härligt att det blev ett fint firande! 😊
spontan.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229