Lyxkryssning med RAPS och Viking Line

Ligger här i soffan och tycker synd om mig själv. Är genom förkyld och känner mig så risig. Fick gå hem från jobbet då det verkligen inte gick alls idag.

Tänker tillbaka till torsdagens resa på vågorna med VikingLine. Jag och två vänninor chekade in för en 22 timmars Raps kryssning. Det är tredje gången jag åker nu och jag har lika kul varje gång. Nu börjar man verkligen känna igen flera som återkommer vilket är så kul. Det är så kul att utbyta erfarenheter och upplevelser med andra inom samma branch. Raps står nämligen för Räddningstjänst, Ambulans, Polis och sjukvård. Jag vet att kryssningar kan ha sitt dåliga ryckte men jag skrattar sällan så mycket, eller dansar för den delen, så mycket som jag gör på dessa resor. Sen känns det onekligen lite lyxigt då just dessa resor medför en goodiebag. Och jag älskar ju goddiebags.


Jag tycker även att det är kul att det är så många som kommer från hela landet. Du kan verkligen träffa kollegor från norr till söder. Ett ryckte sa även att ett gäng passade på att ha en konferens asmtidigt. Man har ju sådana möjligheter på båtarna.

När vi checkade in blev vi även överraskade med att ha blivit uppgraderade. Kändes verkligen lyxigt att få en så stor hytt på översta däcket och det dessutom ingick bubbel. Inte alls illa. Problemet är ju nu att man inte kan gå tillbaka till det vi brukade ha, min väninna har redan bokat inför nästa resa, haha. Jag där emot avvaktar något ;), vem vet vad som händer.

Vår fina hytt

​Längtar redan till nästa resa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229