Mardröms hotell

Ja kanske inte helt men utifrån att vara bokat som ett 4 stjärnigt hotell så var känslan lite sådan. Vi kom innan rummen var klara så gick för att äta innan vi fick rummen. Jag har varit på många allinckusiv och naten brukar inte vara super kul men detta var rent snuskigt. Maten gick inte i princip att äta alls. Det var snuskigt och smutsig vid maten. Vid drycken som inte gick att dricka då den bara smakade klorvatten var kranarna så smutsiga och kletiga att man inte vågade ta. Jag har aldrig varit med om något liknande ens när vi haft 3 stjärnigt.

Enl beskrivningen av hotellet kunde man bada i en av de många poolerna förutom rutchkane bassängen och barn poolen. Letade febrilt efter de måna poolerna men det fanns endast ytterligare en pool som inte var stor nog att rymma hotellets gäster. Researrangören representant var som ett frågetecken och förstog inte vad jag pratade om.

Vid poolen skrålade hög musik ur högtalarna men en fördel var att det fanns solstolar vid stranden där det var lugnt.

Tyvärr var inte faciliteterna det som var värst för jag hade nog kunnat stå ut en vecka. Värst var kränkningarna min vännina fick utstå. Rasistiska uttalanden och oförskämdheter. Dom så att hon inte var europé att hon inte förtjänade semester och så öppet att ja vi är rasister. Allt detta när man bad om information eller klagade på felaktigheter. När vi lämnade tillbaka strandhandukarna fick jag tillbaka deposition utan problem men för min vännina ville dom inte ge tillbaka hela för dom trodde inte på att hon skulle checka ut. Vi fick en trevlig avskedshälsning med en "skönt att bli av med er" komentar. Jag har aldrig någonsin blivit bemöt så illa som här och då var jag ju ändå väldigt missnöjd med bemötandet på vår resa på påsklovet.

Gillar

Kommentarer