Nytt liv med Herbalife

För ett par månader sen såg jag en annons om grattis träning. Naturligtvis nappade jag, även om det tog fram till januari innan jag faktiskt började träna. Jag blev inbjuden till en hälsoanalys och var väldigt skeptisk. Tänkte att jag vet ju allt och jag är medveten om mina problem och vet hur jag ska göra, men faktum är att även om jag vet det så var det en annan sak att säga det högt inför en annan person som man inte har någon som helst relation till.

Vid hälsoanalysen blev jag erbjuden att köpa Herbalifes frukost paket, och igen blev jag skeptisk. Men då det erbjöds ånger rätt på 30 dagar om man inte var nöjd, även om du ätit upp produkterna, så testade jag. Och jag är såld. Mitt humör har blivit mycket jämnare, naturligtvis exploderar jag fortfarande ibland men det går längre och längre mellan gångerna.

Dessutom presenterade jag frukost shaken för Rebecca som med sin ADD har jobbigt med humörsvängningar och väldigt strulig med frukost. Nu har vi en tjej som oftast är glad på morgonen. Så smidigt att kunna servera i sängen de mornar som är tunga för henne och hon då kommer upp med ett leende istället för tjurande och skrikande.

Nu är jag även i gång med träningen, har varit på ett event med människor från hela Sverige, fått massor av nya vänner och i juni väntar en resa till Oslo med härliga människor.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229