Operationsdag

Sitter här i mörkret och väntar in tiden. Idag är det dags. Det är operationsdags för Alex. Han får inte äta något efter klockan 06 så jag var uppe innan dess för att ge honom vällning. Naturligtvis valde han att inte vakna tidigt idag och han ville absolut inte ha välling så nu har chansen för frukost försvunnit.

Inför operationen har Alex fått bada och sovit i rena sängkläder. Alternativet var att han skulle duschat i dag på morgonen. Ser inte riktigt hur det skulle genomföras. Snart ska Emla plåster på för att förberedda området där de ska sticka honom.

Klockan 09 ska de vara på plats. Från början vad det 9:30 men eftersom han blivit förkyld så vill narkosen lyssna på honom först för att se om det går att söva. Detta kan medföra att det kanske inte blir någon operation idag. Och kanske får vi vänta ännu längre. Jag hoppas verkligen inte det för det är jätte jobbigt att gå runt och vänta och tänka på vad som ska hända.

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Vad är de för operation han ska genomföra? 😊 hoppas de går bra 😊
nouw.com/bolmgren
johannaaltun
johannaaltun,
Han ska operera bort mandlar och polyper. Han har andningsuppehåll när han sover. du kan läsa mer här http://nouw.com/johannaaltun/han-slutar-andas-27513225
nouw.com/johannaaltun
bolmgren
bolmgren,
Fy då! Stackarn! :/
nouw.com/bolmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229