Oprofessionellt beteende

Jag tycker det är så kul att få träna med PT och tar tillfället när jag får det. Har flera gånger funderat på att faktiskt köpa ett PT paket men det är så hiskligt dyrt så jag drar mig för det.

Nu har jag ännu en gång fått chansen att pröva på utan kostnad. Jag blir dock förvånad. Även om han Är duktig finns det vissa saker som jag inte tycker är ok. Det har varit väldigt svår att få till en tid. Jag kan tycka det är väldigt konstigt då de är menade att marknadsföra sig själv och sälja sin produkt. Han har skickat sms och frågat när det passar jag har svarat direkt och sen hör jag inget på en vecka. Så har det hållit på några veckor nu.

Så fick vi till ett pass nu förra veckan. Han var duktig och det kändes verkligen bra. Tyckte även att det lät lockande att fortsätta träna med honom och tänkte kolla på möjligheten att få till det rent ekonomiskt.

Men så sitter vi här idag. Jag har varit på gymmet och är nöjd med passet jag gjort baserat på övningar vi gjorde förra veckan. Men det var ju inte det som var planen för jag hade en PT timme inbokad men han dök inte upp. Inte heller svarade han i telefon när gymmet försökte ringa honom.

I mina ögon är det högst oprofessionellt och hur ska man lita på en sådan person. Jag vill inte betala dyra pengar för en no show. Kanske är det för ursäkten jag fick via sms när jag själv messade honom. "jag har feber igen och vaknade inte av alarmet" Say what? Lamt. Till saken hör den att han hade samma ursäkt för två veckor sen då han avbokade typ en timme innan vi hade tid. "Jag har feber, jag hör av mig när jag är frisk igen".

Då tog det en vecka innan han hörde av sig. Ändå såg jag honom på gymmet dagen efter när han tränade själv. Kanske inte så lämpligt om man nu haft feber dagen innan.

Jag sa ingenting då för jag ville se hur han beteende sig, men gissa vem som kommer vara på gymmet imorgon och då kommer jag definitivt konfrontera honom om han är där.

Nä det blir inte några investerade pengar i denna person, dock tänker jag ta emot min andra PT start timme plus den gratis timme han erbjöd som ursäkt men sen får jag hitta någon mer pålitlig person.

Gillar

Kommentarer

nathaliandersson
nathaliandersson,
Oj vad tråkigt för dig! Hade samma problem med min pt! Hon och jag hade våra timmar och sen var jag sugen på att skaffa fler men hon hörde aldrig av sig 😲 inte konstigt man inte vill betala för en pt!
nouw.com/nathaliandersson