Party med RAPS på Viking Line

Jag har ju inte berättat om min kryssning med RAPS på Viking Line.

Vilken drag det var och som jag skrattade. Det var verkligen förlösande.

Flera nya bekantskaper blev det och nästa resa är i stort sett redan bokad. Förutom att det är vansinnigt kul, vilket jag tills tror del tror beror på att vi alla jobbar med människor på olika vis, Så ser jag det som en chans att bygga broar och skapa kontakter. Vi stöter ju alla på varandra även om vi har olika yrken. Och jag tror att vi kan få så mycket bättre fungerande socialt nätverk om vi kan pratar med varandra även utanför våra respektive yrkeskategorier. Jag som sjuksköterska har ju kunskaper som du som polis kanske önskar ha tillgång till ibland och tvärt om. Jag jobbar stenhårt för teamarbete inom vården och det utesluter inte andra yrkeskategorier kan jag tycka.

Det var otroligt bra ordnat av arrangörerna till detta event och det bjöds ju på bubbel och goodiebag vid ankomst. Vi som åkte med RAPS fick gå på båten tidigare och satt uppe i övre baren och hade trevligt.


Goodiebag

​Vad jag gillade som var annorlunda från de vanliga blåsljuskryssningarna var just detta med fördrink, goodiebag och att få gå på båten lite före alla andra. man fick liksom lite lyxkänsla. Och väldigt bra anordnat var att om man bokade middagsbuffe i förväg så blev man placerad i en sektion tillsammans med alla andra RAPS kryssare. En trevlig överraskning blev det för det hade jag ingen koll på när jag bokade men nu vet jag det till nästa gång. 

Man hade möjlighet att få sitt Medlemskort på plats som Rapsare. Naturligtvis social som jag kan vara ryckte jag in och hjälpte till med detta moment. Medlemskortet för mer sig flera förmåner som jag naturligtvis inte kommer i håg men om ni kontaktar RAPS på deras Facebook sida så får ni mer information. Jag måste ju då tillägga att denna grupp endast är för oss som jobbar inom Räddningstjänst, Ambulans, Polis och SOS så det är ni som jobbar inom dessa yrken som kan vara med här.

Fest hela natten

Grym musik stod RAPS egen DJ Putte för. Helt ok musiksmak om jag får säga det själv, :D

Och med så bra band som Stöldgods och Artister som Bonnie M kan det bli mer än superbra fest. Hela golvet gungade ( inte bara av vågorna)

Och jag kan ju säga att det fanns alla åldrar i publiken allt från ungdommar som mig själv till 90+. Dock var den senare mest placerad i soffan slumrandes ;)

Stöldgods och Bonnie M

Jag är så glad att jag hängde på och så bra arrangerat. Tack alla ni super människor som hjälptes åt för att skapa denna otroligt trevliga kväll.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229