Sociala mediers baksida

För snart fyra år sen hög gravid med Alex läste jag en post på Facebook som fick blodet att frysa i ådrorna. I panik ringde jag Micke och så till honom att ringa till vår extended familj i USA. Posten i sig sa inte mycket men ändå allt. Mickes värdsyster som stog oss alla nära hade hastigt och oväntat lämnat oss i en hjärtinfarkt inte ens 40 år fyllda. Saknar henne varje dag.
I går hände det igen. En post på Facebook som säger att något allvarligt hänt. Efter panik sökt på alla sociala medier efter svar får jag sen veta att han drabbats av plötsligt hjärtstillestånd, tillståndet är kritiskt och de närmaste dagarna är avgörande. Jag känner ju bara honom och det var ett tag sen vi sågs, ja flera år om man ska vara ärlig men det är bara några veckor sen jag pratade med honom. Han var i Sverige på tävling. Jag hade tänkt åka och titta men fick inte ihop det. Ångrar nu att jag inte åkte. Tänk om det var sista chansen jag hade. Jag hoppas han tar sig igenom och tillbaka till oss.
Jag hatar denna sidan av Sociala medier. Denna snabba kanalen för information  och samtidigt chocken den kan skapa för läsaren.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229