Spännande möten och härliga återseenden

Konferens i två dagar. I mångas liv är det säkert ofta återkommande och föga roande. I mitt fall blir det ett spännande avbrott i vardagen och fyllt av spännande möten och inspiration.

För andra året nu, fick jag möjlighet att få delta i sjuksköterskeföreningens, VFU konferens. För er som inte är insatta i ämnet står VFU för verksamhets förlagd utbildning, praktik hade vi sagt för i tiden.

I två dagar träffar vi kollegor från hela landet som alla på något sätt arbetar med studenter i sitt arbete. Vi lyssnar på föreläsningar och får höra om projekt runt om i landet. I år var snäppet bättre än förra och samarbetet var ihop med Karolinska Institutet. Även förra årets innehåll var bra men det är otroligt vad val av lokal kan göra för upplevelsen.

Förutom att få vara med och delta fanns lite andra roliga inslag. Så roligt det var att stöta ihop med f.d kursare i vimlet och att helt plötsligt få träffa bekantskaper från England tiden, få möjlighet att äta lunch ihop och bara prata. Otroligt vad snabbt 6 år går och jag ljuger om jag säger att jag inte längtar tillbaka.

Ser redan fram imot nästa år

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229