Sportmamma- En Livsstil

Har man ett barn som håller på men en sport får man räkna med att engagera sig, och vi har två.

Helgen har präglats av cupspel både för Rebecca och Emma. Rebecca har varit här hemma i Stockholm medans Emma har varit i Göteborg. Micke har varit med i Göteborg då han coachar hennes lag, så jag fick vara supporter till Rebecca. Inte för jag tycker det är så betungande. Det har varit så kul och det är kul att se alla föräldrar som hejar och ställer upp. Det är kul för mig som vuxen med att få hänga med andra föräldrar med barn med samma intresse.

För mig är det naturligt att vara involverad och närvarande i barnens aktiviteter. Att ha Alexander har hindrat mig till stor del senaste åren att vara med på samma sätt, men nu börjar det fungera. Denna helgen fick han vara med på 3 matcher vilka han sov sig igenom två av dom och skrek så jag fick gå ut ur hallen den tredje. En match spenderade han hos Farmor och farfar. Skönt att ha någon nära som kan ställa upp ibland när man känner att det inte riktigt funkar att ha med honom.

Tyvärr snubblade både Rebecca och Emmas lag på målsnöret och tog sig inte hela vägen fram, men de spelade som aldrig förr och som förälder har det varit kul och spännande timmar.

Nu är det snart sommarlov men ett dagläger är inplanerat och en spännande rysar match mellan barn och föräldrar inplanerad inom kort. Vem vinner? Våra otroligt begåvade barn eller vi pustande och stånkande föräldrar med en kondition som en snigel ;)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229