Utmaningen- en tuff sådan

​Min syster gav mig en utmaning. På sju veckor ska vi försöka nå våra mål tillsammans.

Vi satt och kollade på en klänning som skulle beställas. Jag sa att om jag minskar mitt midjemått med ett antal cm kan jag komma i en storlek 12.

En stund senare fick jag ett sms. Vi gör det tillsammans. Vi slutar äta kakor, godis och läsk och (Alkohol) . Vi sätter ett mål som är om sju veckor. Vi tar även med vår tredje syster. Den som lyckas bäst får en present av de andra två. Jag vet vad min Yngsta syster önskar sig så det kanske blir hon ;) 

Yes tänkte jag nu kör vi. Så lättare när man är två. Vi får göra hur vi vill för att nå målet. Vi får lägga till träning och dieter om vi vill. 

Jag gick ut starkt haha. På första dagen av de sju veckorna åt jag en himla god kaka jag bakat själv. Det gick ju bra, NOT.

Dag två hände inget mer än jag faktiskt lyckades undvika sötsaker.

Dag tre kom jag ut på en härlig morgonpromenad. Har saknat det väldigt mycket. Men sen ville barnen åka till McDonalds för lunch och då kunde jag inte välja vatten. Jag vet, svag karaktär!

Dag fyra var igår och inte ens den klarade jag av. Hade siktet inställt på en morgonpromenad men istället blev det pool rengöring. Och kvällen fick mig sugen på saft så då drack jag av min super goda hemmagjorda saft.

Kontentan är ju att jag inte lyckats så bra hitintills med utmaningen. MEN idag är en ny dag och minst lika bra dag att starta på som i lördags. Så kom igen jag själv. Du kan göra detta!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229