Våga visa vem du är

Det här är jag. Kanske inte ses som helt klok ibland men det är jag och varför ska jag försöka vara någon annan.

Jag lämnar på dagis i pyamas

Jag glömde ta bort sminket i går och tittade mig inte i spegeln innan jag gick


Jag är rörig, gapig och har kort stubin. Jag har bra dagar jag har dåliga dagar, starka åsikter och blir besviken när det inte blir som jag tänkt.

Men jag gör också allt för mina barn, jag in familj och mina vänner. Jag ställer alltid upp om jag kan och om jag inte kan försöker jag styra om så jag kan. Jag finns som resurs för mina barns lag, jag ställer upp för mina kollegor oavsett om det är mitt ordinarie jobb eller extra jobb, jag försöker hålla i organisationen och jag försöker motivera alla runt omkring mig som kanske har en dålig dag.

Jag älskar fester, middagar och vin (men i lagom dos).

Om jag fick chansen skulle jag flytta till ett varmt land, jag gillar inte vintern. Jag vill ha sol och bad året runt.

Jag är en shoppoholic (mild variant) och jag älskar godis. Resultatet ett par 10 extra kilo som jag kämpar frenetiskt med att få bort utan framgång då jag kompenserar all träning med sötsaker.

Jag är medveten om vem jag är och hur jag är. Jag kan kanske vara lite jobbig och på i bland men det är oftast för att det är den/det är viktigt för mig.

I mitt jobb är patienten viktigast och då gör jag allt för att de ska ha den bästa vården de kan få, då kan jag upplevas som sträng och bossig. Men jag begär aldrig av någon något jag inte begär av mig själv.

Jag kan vara tjatig i relationer men det är bara för att den betyder så mycket för mig. Personer som en gång kommit in i mitt liv och varit mig nära försvinner aldrig från mitt hjärta eller minne, så är det bara.

Så det här är jag och jag vågar vara mig själv!

Vågar du?

#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
Wow jag hade kunnat vara din tvilling! 😂😂😂
nouw.com/biabia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229