Vardagens stress

​Man glömmer fort!

Sommarens lata dagar är ett minne blott och man längtar redan efter nästa. Veckorna går i rasande fart och mängden måsten minskar inte. Jag tänker varje dag men imorgon blir det lugnare men så blir det inte det för jag har typ glömt bort att det är möten eller träningar eller så hopar sig problem som måste lösas snabbt och effektivt.

Jag borde skriva listor för att inte glömma men det glömms. Jag borde skriva in i kalendern men glömmer. Att få en stund och bara skriva av sig mellan hämtningar på träningar, blöjbyten och middagslagning det är svårt det med. 

Att få turen som i går att kunna få en andpaus och bara drömma sig bort i Makeup Stors höst/vinter visning igår behövdes. Och imorgon ska jag iväg på dygnskryssning. Jag behöver komma ifrån för att hinna andas. 

Klockan går så rasande fort och hjärnan går på högvarv för att lösa plötsligt uppkomna problem. All energi går till att bevara lugnet bland skrikande barn. Du ska gärna vara en bläckfisk och kunna laga mat samtidigt som du har kvalites tid med barnen. Du ska gärna kunna plocka ihop deras träningskläder samtidigt och om det inte är för mycket begärt gärna klä på dom med.

Man brottas med allt detta varje dag. Och jag är så trött, så trött

Nu ska jag sova

God natt på dig

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229