Vi som inte är som alla andra

När du surfar runt på tex Instagram så ser man bilder på alla lyckliga perfekta familjer.​ Man blir lurad att tro att alla har den där perfekta bebis lyckan att allt är gulli gull och ögonen lyser av stjärnglansen som den här föreställda lyckan ger. 

Jag är ingen perfekt person och jag har heller inget behov att upprätthålla den där perfekta ytan. Jag personligen kan då känna att det måste vara något fel på oss. Var är vårat gulligull, Varför har inte andra den turbulens i familjelivet som vi. 

Nu vet jag naturligtvis att det inte är en sanning de där lyckliga Instagram bilderna eller Facebook uppdateringen. Men kanske tack vare att jag har folk runt mig som faktiskt har det som vi och som delar med sig av sina upplevelser. Människor som inte; liksom jag, har ett behov att hålla den där låtsas fasaden utåt. 

Men jag vet att det finns folk som tror på allvar att det är något fel bara för dom inte har det där perfekta livet som visas i sociala medier, som tror att de är ensamma. Att se att någon annan har samma problem och att de inte är ensamma kan göra så stor skillnad. Det kan leda till något bättre i längden.

Jag är ärlig i min presentation till omvärlden. Så här är jag, så här lever vi. Det är inte en självklarhet att man blir accepterad i det  av alla. Men då är det skönt att ha personer i sitt liv som tänker lika för utan dom blir livet jobbigt, man blir ensam för man är så upptagna med att bygga upp en fin fasad utåt och då finns det inte plats för såna som oss, vi som visar hur livet verkligen är, vi blir jobbiga, vi förstår den fina ytan.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229